The Blossom Natural Beauty

Claudine Baard-Meulendijk

Afbeelding contactpersoon

Adres

  • Spechtstraat 2
    3281 RK Numansdorp

Contactgegevens

Overige gegevens

Mijn naam is Claudine Baard – Meulendijk en als Skinmaster sta ik voor u klaar waar het gaat om huidadvies, huidverbetering, cosmetische hand en voetverzorging en bovenal persoonlijke aandacht.
De productenlijn van Billabong Beauty en Ageless sluiten naadloos aan op mijn wensenlijst. De producten van beide lijnen hebben een perfecte prijs kwaliteitsverhouding (het zegt wat het doet en het doet wat het beweert).

Als Skinmaster ben ik gespecialiseerd in het fenomeen Anti-Aging, dit vindt zijn uiting in zowel de gebruikte producten en behandelingen als in de kennis van alle processen in de huid (en het lichaam) en hoe je anti-aging bij iedere persoon afzondelijk kunt bewerkstelligen. Mogelijkheden als; Micro-needling met de allernieuwste technologie en apparatuur, Fractional needling, Zuurstof therapy behandelingen (Carboxy), Elastine Infusion Therapy voor het Elastine niveau in je huid wat na je 25ste jaar afneemt, Acne en onzuivere huid behandelingen en kennis van voeding en voedingsuppletie en de effecten daarvan op de huid!! Persoonlijke begeleiding inclusief behandelplan op schrift.