Elastine Infusion

Details

Exclusief bij The Blossom Natural Beauty.
2 jaar verloren gegaan elastine, in slechts één behandeling terug geplaatst!

Volumeverlies, verslapping, dunne huid en rimpeltjes? Exclusief voor de Hoeksewaard en omgeving komt The Blossom Natural Beauty als eerste met de Elastin Infusion Therapy, een geweldige pijnloze techniek om de huid te verstevigen, de huid haar veerkracht terug te geven en haar voller en jonger te maken. Al effect in slechts één enkele behandeling!
          
De medische wetenschap heeft ontdekt dat ons lichaam al stopt met het maken van elastine vanaf ons 12e jaar. Daarna wordt het ook nooit meer aangemaakt terwijl het elastine verlies in de huid wel met het jaar groter wordt. Iedereen boven de 25, dus ook de mensen die nog geen ernstige huidverslapping vertonen, hebben elastine verlies. Het is slechts een kwestie van tijd voordat dit bij een ieder zichtbaar wordt           

DermaLastyl producten en de bijbehorende Elastine Infusion Therapy zijn ontworpen om de huid opnieuw de natuurlijke structuur, stevigheid en elasticiteit terug te geven.
In jeugdige huid, zijn componenten, zoals elastine, collageen en moisturizers rijkelijk aanwezig. Deze essentiële huid elementen gaan verloren als we ouder worden als gevolg van dalingen in het vermogen van de huid om nieuw materiaal, lopende schade door blootstelling aan zonlicht en oxidatie door vrije radicalen te synthetiseren.
Elastine Infusion Therapy biedt onverwerkte elastine, genaamd tropo-elastine, als een belangrijk ingrediënt om de huid te helpen bij het vernieuwen van de natuurlijke flexibiliteit. Het is een van de belangrijkste elementen van de nieuwe huid. Infusie therapie biedt ook natuurlijke moisturizers, vitaminen en collageen stimulerende peptiden.

Elastine als een cosmetisch ingrediënt

Tropo-elastine wordt gemaakt in de cellen en wordt vervolgens uitgescheiden door natuurlijke processen in de ruimtes tussen de cellen – de Cell Matrix. In de matrix, wordt in combinatie met aanwezige enzymen en de warmte van het lichaam nieuwe elastische vezels  gevormd  welke een vernieuwde elastische structuur van de huid veroorzaken. De ingrediënten in DermaLastyl helpen bij vullen van de jeugdige essentie van de huid, en de Elastin Infusion Therapy , samen met deze aanbevolen wijze van toepassing, zijn specifiek ontworpen om het lichaam de eigen methodes voor het synthetiseren en de integratie van deze bouwstenen in de nieuw gevormde huid na te bootsen.
Elastine Infusion Therapy is een salonbehandeling waarbij  warme kompressen gebruikt worden wat ervoor zorgt dat de huid licht verwarmt en waarbij enorme hoge doseringen Tropo-elastine worden ingesluisd. Dit mag 1 x per maand gebeuren en per behandeling kan met deze therapie 2 jaar elastineverlies worden herplaatst.  

dermalastyl                                                                                              elastine infusion therapy 2

 

Elastine Infusion Therapy Behandeling €80 inclusief epileren wenkbrauwen en exfolieren!!