Permanente make-up

Details

Permanente make-up

The Blossom PMUPermante Make-Up (PMU) is een manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben onder alle omstandigheden, waar je ook bent, wat je ook doet of hoe je je ook voelt. PMU is een techniek waarbij met een flinterdunne naald pigment vlak onder de opperhuid wordt ingezet. Anders dan bij een tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt PMU langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie 1/1,5 tot 5 jaar mooi. Geleidelijk vervaagt de pigmentatie, na verloop van tijd is de PMU aan een "opfris beurt" toe. PMU wordt dan ook gezien als een zogenaamde Cosmetische Tattoo.

PMU is bedoeld om je gezichtexpressie extra mooi naar voren te laten komen op een natuurlijk uitziende manier. Het is belangrijk dat de PMU goed bij u uitstraling en persoonlijkheid past. Daarnaast moet PMU gewoon heel praktisch voor u zijn, wat enorm veel tijd kan schelen v.w.b. uw opmaakritueel. Wat is er nu niet handiger dan dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het feit of uw eyeliner of wenkbrauwen inmiddels niet vervaagt zijn in de loop van de dag?! Ook met sporten, zweten, zwemmen en/of sauna hoeft u zich geen zorgen meer te maken of u nog maar met 1 wenkbrauw rondloopt of zo'n 'kaal' gezicht heeft. Ook voor mensen die zelf weinig tot geen make-up gebruiken is PMU zeer geschikt. B.V.een mooie wimperaanzet waarbij de wimperrand tussen de wimperhaartjes zachtjes wordt aangezet met pigment, geeft al zoveel meer uitstraling, waardoor de kleur van de ogen extra mooi uitkomen. Niemand zal zien dat u PMU heeft, maar zien wel dat u er beter uitziet!

Voordat u PMU laat aanbrengen hebben we altijd een intake gesprek om uw wensen en de mogelijkheden door te nemen. Ik zal u altijd goed adviseren welke mogelijkheden u heeft en wat het beste bij u zal passen. Hierbij maak ik gebruik van een vragenlijst die u moet invullen en wat tevens als gezondheidsverklaring geldt. Hierbij nemen we alles goed door over uw gesteldheid, de gewenste vormen en kleur etc  Mocht u tijdens de intake, om welke reden dan ook, besluiten niet over te gaan op de PMU behandeling dan is dat uiteraard geen probleem. Ik doe geen dingen waar u niet achter zou staan en ik doe graag alles in samenspraak. U moet zich absoluut niet verplicht voelen om toch in de stoel te gaan liggen, terwijl u nog twijfels zou hebben. Voor een enkel 'intake-gesprek' vraag ik dan 20 euro vergoeding.

Ik heb meerdere PMU opleidingen gevolgd bij zowel Ecuri Cosmetics als bij Irma Hulscher Academie, zodat ik van alle technieken op de hoogte ben. Ik zorg ervoor dat ik op de hoogte blijf van alle mogelijkheden op PMU gebied en huidspecialistme. Ieder jaar volg ik meerdere masterclasses en opleidingen.

Waarom 3 behandelingen?

Een nieuwe behandeling bestaat uit 3 behandelingen, niet alleen om zo het mooiste resultaat te verkrijgen, maar ook langer plezier te hebben van uw permanente make-up. Het laagje over laagje aanbrengen kost iets meer tijd, 3 behandelingen, maar geeft een verfijnder resultaat! Tussen elke behandeling zit een periode van 4-6 weken. Na het voltooien van de behandeling is het raadzaam een nabehandeling te ondergaan na 1 – 1 1/2 jaar.

Nabehandeling ‘Nieuwe klant’

Heeft u al permanente make-up en komt u het bij mij voor de eerste keer laten bijwerken? Dan nemen ik wat extra tijd voor u. We starten met een korte intake en bespreken de vorm en kleur.

Naar aanleiding van uw wensen en hoeveelheid werk wordt de prijs bepaald zowel bij nieuwe behandeling als opfris behandelingen. 

Tarieven

Nieuw
(2/3 behandelingen)

Nabehandeling(opfrisbehandeling)

Eventuele
2e behandeling

Hairstroke techniek    
Wenkbrauwen €350 €100 v.a. €50
Wenkbrauwen opvullen v.a. €250 €100 v.a. €50
       
Eyeliner wimperrand intensifiën    
Boven €220 €100 v.a. €50
Onder €215 €100 v.a. €50
Boven en onder €320 €100 v.a. €50
       

Eyeliner vollere lijn

sparkeling eyeliner, schaduw / tweede of derde kleur accent wordt extra berekend

   
Boven €250 v.a €100 v.a. €50
Onder €225 v.a €100 v.a. €50
Boven en onder €350 v.a €100 v.a. €50

 

     
Nabehandeling voor nieuwe klanten    
Wenkbrauwen v.a.€150    
       
Eyeliner (wimperrand intensifiëren)    
Boven €130    
Onder €115    
Boven en onder €150    
       
Eyeliner vollere lijn / schaduw / tweede kleur accent    

Boven

v.a.€150    
Onder v.a.€125    
Boven en onder v.a.€170